PARTNERËT DHE PRODUKTET TONA

Olimp Labs

Aksu Vital

Leda Pharma

AQUILA GROUP

Mirëseveini në Pharmagroup

shutterstock_157746134

Produkte farmaceutike dhe bio natyrale!

Pharmagroup SH.P.K është kompani Kosovare Farmaceutike e themeluar nga viti 2010. Kompania operon si pjesë e kompanive Nutrifarm SP dhe Avicenna në Turki.

Selia e Kompanisë është në Prizren dhe produktet e saj me shumicë shitën në gjithë Kosovën. Pharmagrup aktualisht është distrubutor i rreth 20000 produkteve farmaceutike. Më shumë

LLAGER LISTA

LISTA JPEG